Bonpack International, uw totaalpartner, een (ver)pakkend verschil met meer dan 10.000 producten.

Bonpack International is sinds 1999 marktleider van netverpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie en de agrarische sector en uw totaalpartner voor verpakkingen, disposables, specerijen, thermometers, natuurdarmen, veiligheidskleding en schoonmaakmiddelen. Alles handig op een adres.

U kunt rekenen op de beste service, kwaliteit en prijs!

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de markt.

Nog altijd zijn we een familiebedrijf met korte lijnen en een hoge betrokkenheid bij elke opdracht. We zijn ondernemers, net als u en we weten dat elk vernieuwend idee ook haalbaar en betaalbaar moet zijn. Wij kunnen u helpen en adviseren welke verpakking het beste bij u past.

Groots uitpakken: creatieve en innovatieve verpakkingen.

Wij kunnen niet alleen een wezenlijke bijdrage leveren aan merkbeleving en product-positionering, maar ook aan uw duurzaamheidsbeleid. Van leverancier tot strategisch partner, we gaan graag een samenwerking aan op lange termijn.


Bonpack Food Packaging

Bonpack Food Packaging

Bonpack International Bonpack International is de specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen, voedselveiligheid vlees- en fruitindustrie.
bonpackfoodpackaging.com/

Bonpack Non-Food

Bonpack Non-Food

Bonpack International heeft behalve producten in de food industrie ook een groot assortiment van producten in de non-food industrie.
bonpack-nonfood.com